КНДР порадували світ новим епічним пропагандистським роликом. Цього разу "великий вождь" північнокорейського народу Кім Чен Ин завдав нищівного удару по США.

Відеоролик продемонстрували на всіх нечисленних каналах КНДР. Якщо Росія, яка прославилася своєю "майстерністю" пропаганди, ще хоч якось дотримується певних рамок здорового глузду, то Північна Корея в своїй творчості повністю його втратила.

Цього разу армія КНДР "завдала" ракетного удару авіаносця США "Карл Вінсон", який зараз знаходиться неподалік від берегів країни в складі потужної морської ударної групи. Природно, що він потонув, не витримавши телевізійної могутності північнокорейців.

Те Кім Чен Ин вирішив на цьому не зупинятися і повністю зломити США. Балістичні ракети Північної Кореї з ядерними боєголовками "випустили" по Білому дому і Капітолію. Вони, незважаючи на попередні невдалі запуски, з неймовірною точністю досягли мети, не залишивши нічого живого на місці удару.

Такими блокбастерами Кім Чен Ин промиває уми свого народу, який знаходиться на межі виживання. Цей фільм, незважаючи на спецефекти жахливої ​​якості, можливо, міг би поборотися за яку-небудь кінонагороду в жанрі "фантастика".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, КНДР вже знімали ролик пропагандистський ролик за участю ракет і США. Удар Північної Кореї повністю "зруйнував" противника, але тільки по телевізору.