Чорний кіт порушив хід програми "Прямі питання", спокійно зайшовши в кадр та перервавши виступ мера Риги Ніла Ушакова, який у прямому ефірі одного з місцевих телеканалів відповідав на звернення громадян.

Кіт незворушно підійшов до мера, який замовк від несподіванки, і попив собі з його горнятка. Після цього політик прогнав кота і продовжив свою промову.

Мер Риги опублікував відео кумедної події на своєму YouTube-каналі. "Всяке може трапитися, коли в офісі господарюють коти", - прокоментував він свій ролик.

Зазначимо, що градоначальник «прийняв на роботу» в Ризьку думу котів ще кілька років тому. Офіційних котів Риги звуть Кузя і Муріс. Вони користуються неабиякою популярністю у туристів і в ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше сайт Знай.ua, розповідав, як надважливе інтерв'ю професора в прямому ефірі перервала несподівана поява дітей, які перетворили його в комічне шоу.