Суперниця президента США в передвиборній гонці, колишній кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон збирається сформувати нову політичну групу в найближчі тижні.

Про це повідомляє Politico.

Метою нового об'єднання стане протидія Трампу. Клінтон зустрінеться зі своїми прихильниками в Нью-Йорку, Вашингтоні і Чаппакві, щоб залучити інвестиції і знайти керівників у нову політичну групу.

У виданні зазначається, що безпосереднім залученням вкладень займається Джудіт Маккейл. Вона була заступником державного секретаря США при керівництві Клінтон. За попередніми даними, політичне формування називатиметься "Разом вперед". У той час, як слоганом політика у передвиборчій кампанії була фраза "Разом сильніші".


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у своїй поразці на виборах Гілларі Клінтон звинуватила нечесну гру Трампа, що виражалося у зв'язках з Кремлем і компроматом на неї. 2 травня вона звинуватила у своїй поразці директора ФСБ Джеймса Комі. Саме з його ініціативи був оприлюднений компромат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще