Американського президента Дональда Трампа розсмішила заява головної опонентки Гілларі Клінтон, яка пояснила свою поразку нечесною грою суперника.

Представниця демократів заявила, що перемога Трампа обумовлена зв'язками з Кремлем і компроматом, який оприлюднив директор ФСБ Джеймс Комі. Раніше повідомлялося, що з аналогічним звинуваченням виступав і президент. Також він упевнений, що у Клінтон був доступ до питань, які піднімалися на дебатах: вона заздалегідь готувала відповіді.

Вчора, 2 травня, під час форуму в Нью-Йорку Клінтон в черговий раз "повісила" свою поразку на Росію і Джеймса Комі. Відповідь президента не змусила себе довго чекати: на його думку, Комі "був кращим, що трапилося з Гілларі Клінтон", оскільки він дозволяв їй провертати "безліч поганих справ".

Про це Дональд Трамп в улюбленій іронічній манері написав в своєму Twitter: "Фейкова історія про Трампа/Росію була виправданням демократів своєї поразки на виборах. А може, Трамп просто провів відмінну кампанію?"

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Нацуправління архівами зажадало, аби Білий дім зберігав усі твіти президента, навіть видалені.