Колишній голова передвиборного штабу демократів Джон Подеста у черговий раз звинуватив Росію у втручанні в президентські вибори, які відбулись 8 листопада минулого року.

В інтерв'ю BBC Подеста заявив, що на рейтинги Гілларі Клінтон вплинуло розслідування проти неї у зв'язку із приватним листуванням, яке злив портал Wikileaks. У зламі електронної пошти демократ неодноразово звинувачував російських хакерів.

Екс-голова штабу демократів висловив впевненість у тому, що перемозі Дональда Трампа на виборах "трохи посприяли росіяни", а також керівники ФБР, яких демократ звинуватив у подвійних стандартах.

Подеста також очікує на те, що Москва втрутиться у президентські вибори у Франції та парламентські вибори у Німеччині, які відбудуться навесні та восени цього року відповідно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у НАТО звинуватили Росію у спонсоруванні ісламістського руху "Талібан".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще