Російське військове командування не тільки може бути причетним до злочинної діяльності ісламістського руху "Талібан", а й постачати зброю ватажкам угрупування.

Про це повідомляє Reuters.

За словами командувача об'єднаних сил НАТО в Європі, генерала армії США Кертіса Скапарротті, у Кремлі постійно наголошують на тому, що взаємодія обмежується виключно "моральною та політичною підтримкою", але насправді російська сторона давно перетнула всі можливі рамки.

Він додав, що на власні очі бачив докази того, що ісламісти отримують озброєння, але не уточнив, які саме поставки має на увазі.

Скапарротті нагадав, що подібні підтвердження були відомі і раніше, втім Росія жодного разу не визнала своє причетності, але самі представники "Талібану" відверто зізналися, що тісні контакти із Москвою продовжуються ще із 2007 року.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що страта полонених бойовиками ІД шокувала навіть ісламістів "Талібану": вони назвали опубліковані у мережі кадри катувань "варварськими".