Американський президент Дональд Трамп вважає, що колишній генеральний прокурор Саллі Йейтс причетна до витоку секретної інформації.

"Треба запитати її під присягою, чи знає вона, як секретна інформація потрапляла в газети", - прокоментував Трамп в Twitter слухання з приводу втручання Росії у вибори, на якому буде допитана пані Йейтс.

Йейтс допитають у зв'язку з тим, що вона інформувала адміністрацію Трампа про контакти Флінна з російським послом, про що сам Флінн мовчав.

Сама Йейтс пішла у відставку після того, як розкритикувала іммігрантський указ Трампа.

Нагадаємо, радник з національної безпеки Майкл Флінн контактував з російським послом і обговорював з ним скасування санкцій.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що США мають намір розширити свою військову присутність в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.