На думку президента США Дональда Трампа, ЗМІ недостатньо уваги приділяють можливим зв'язкам Демократичної партії з Росією.

Таку заяву він зробив у своєму Twitter, пише Politeka.

"Коли ж фейкові ЗМІ почнуть цікавитися справами, які були у демократів з Росією і чому нацкомітет Демократичної партії не дозволяє ФБР перевірити їх сервери і провести розслідування?" — написав Трамп.

Зазначимо, раніше американський президент звинуватив свою конкурентку за передвиборчою гонкою Гілларі Клінтон та її соратників у "зв'язках" з Росією. Приводом для цього стала діяльність глави передвиборчого штабу Клінтон Джона Подести і його брата, у яких є бізнес в РФ. Виникли також запитання і до виступів Білла Клінтона в Росії та уранової угоди, яку уклала сама Клінтон.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Трамп вважає, що за хакерськими атаками на електронну пошту демократів може стояти Китай.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще