Костюм "юного НКВСівця", який на одному з інтернет-ресурсів опублікувала майстриня з Санкт-Петербурга, пропонуючи придбати його за шість тисяч російських рублів (2765 гривень), викликав хвилю обурення як серед завсідників порталу, так і в соцмережах, де знімок товару поширили вражені користувачі.

Так, колумніст "Нової газети" Ольга Романова поряд з фото хлопчика у формі НКВС зразка 1943 року розмістила знімки дітей "ворогів народу", батьків яких закатували в концтаборах ті, хто служив у лавах Народного комісаріату внутрішніх справ.

"Юний НКВСівець. А справа контингент дитячого табору для сімей ворогів народу", – підписала знімок Романова.

Серед інших робіт автора костюма у каталозі викладені однострої ВДВ, ВВВ, прикордонників, можна навіть замовити солдатський ватник і пілотку. Проте саме дитяча форма НКВС зібрала найбільше гнівних коментарів, і деякі з них заслуговують на окрему увагу.

Цікаво, що раніше ця "майстриня" служила у правоохоронних органах, про що говориться в її профілі на сайті інтернет-магазину. На її думку, костюм, що вона пропонує, чудово підійде до тематичних дитячих свят, реконструкцій, фотосесій.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", афіші російських нічних клубів до 9 Травня шокували своїм змістом.