У Кремлі підтвердили зустріч лідерів Росії та Німеччини Володимира Путіна і Ангели Меркель 2 травня в Сочі.

Як повідомляє прес-служба адміністрації російського президента, глави урядів мають намір обговорити питання міжнародного тероризму, ситуацію, яка склалася на Близькому Сході, а також проблеми, що стосуються виконання Мінських угод.

Крім того, Меркель і Путін торкнуться питань двостороннього співробітництва в культурній, економічній та енергетичній сферах.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 24 квітня відбулася телефонна розмова глав уряду Німеччини і США Ангели Меркель і Дональда Трампа. За даними адміністрації Трампа, однією з ключових тем розмови стала Україна. Глави держав однозначно заявили про необхідність мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Також вони обговорили північнокорейську загрозу, стан справ в Сирії та Ємені.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще