Голова Комітету з міжнародних справ Держдуми Костянтин Косачов прокоментував заяву постійного представника США при ООН Ніккі Хейлі про те, що сирійський конфлікт неможливо вирішити дипломатичним шляхом, доки при владі перебуває Башар Асад.

Косачов назвав слова Хейлі саботажем зусиль світової спільноти запустити процес політичних переговорів між сирійською владою та опозицією.

"Думку США прочитають в рядах як помірної, так і збройної опозиції. І який сенс після цього їхати в Астану або в Женеву, запитають вони?", - написав російський політик на сторінці у Facebook.

Зазначимо, що Хейлі в інтерв'ю CNN заявила, що президент США Дональд Трамп продовжить повалення режиму Башара Асада у Сирії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп повідомив про можливість нанесення нових авіаударів у Сирії, якщо того вимагатиме ситуація.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще