Росія перекинула до Сирії нові зразки важкого озброєння для власного військового контингенту. Його використовуватимуть для підтримки операції урядових військ Башара Асада.

Про це повідомляє Fox News, посилаючись на джерела серед посадовців США. Кремль направив до Сирії десятки нових крупнокаліберних гармат. Мова йде про гаубиці типу М-30.

Джерела у Пентагоні розповіли, що озброєння прибуло у південне портове місто Тартус. Вантаж прибував протягом кількох днів.

Поповнення арсеналу російського контингенту зафіксували й супутникова розвідка. На знімках з космосу видно, що нещодавно на військову баз РФ переправили новий російський літак дальнього радіолокаційного виявлення A-50.

У найближчі дні очікують нові військові поставки з Росії. До сирійської Латакії транспортні кораблі мають доправити додаткову партію снарядів для зенітно-ракетного комплексу C-400.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп підписав документ, який дозволить профінансувати озброєння сирійських курдів. Їх підрозділи борються з терористами ІД за місто Ракка.