Збройні сили Сирії поповнилися новим озброєнням. Росія передала армії 10 бомбардувальників.

Про це повідомляє портал Arabian Aerospace. Су-24М2 пройшли модернізацію і готові стати на бойове чергування. Це не перші поставки авіації в Сирію. У 2009 році Росія передала армії диктатора Башара Асада 22 бомбардувальника Су-24М2.

Після модифікації літаки можуть нести на борту більш серйозне озброєння, включаючи сучасні високоточні ракети. Крім того, бомбардувальники оснастили новим прицільно-навігаційним комплексом СВП-24 "Гефест". Для наведення вона використовує дані GPS і ГЛОНАСС. Також місце пілота оснастили системою індикації на лобовому склі ІЛС-31.

Зазначається, що немає точної інформації, чи є літаки новими поставками або вони пройшли модернізацію озброєння за контрактом 2009 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський президент Володимир Путін обговорив з турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом ситуацію в Сирії.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще