Тепер бомби з хлорином упали на місто Карфзіта на півночі Сирії. Про це у своєму Twitter повідомив німецький журналіст Джуліан Рьопке.

Чоловік опублікував кілька знімків, на яких видно, як один з сирійських урядових літаків Мі-8 скидає бомбу. Ці літаки знаходяться на озброєнні в армії диктатора Асада.

Сьогодні Радбез Організації Об'єднаних Націй планує винести на голосування проект резолюції з закликом до сирійського уряду до співпраці у розслідуванні хімічної атаки в Ідлібі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російський президент Володимир Путін проговорився про те, що хімічна атака в Сирії – "далеко не остання". Нагадаємо, чимало держав світу вважають Росію однією зі співучасниць трагедії, оскільки вона відкрито підтримує політику Асада та надає йому військову допомогу.

Після хіматаки в Ідлібі, яка сталася 4 квітня, через два дні підозрілі жовті хмари помітили в Латамінах.