Шестирічна дочка Марії Захарової постраждала в анексованому Криму – на Приморському бульварі в Севастополі дитину вкусив собака.

Не зважаючи на те, що дівчинку оперативно госпіталізували в міську лікарню, надати допомогу їй не змогли. У медичному закладі не було вакцини від сказу. Необхідні ліки були в іншій севастопольської лікарні, проте швидко привезти звідти вакцину не було можливості: у медзакладі є службова машина, але не виявилося бензину.

Про пригоди офіційного представника МЗС Росії в кримських лікарнях повідомили російські ЗМІ. За інформацією видань, в результаті Марії Захаровій довелось транспортувати дівчинку для лікування в московській клініці.

Після цього Захарова, з'явившись перед журналістами в Севастополі на запланованій прес-конференції, вибачилася за двогодинне запізнення, пославшись на форс-мажорні обставини.

Як повідомляв сайт Знай.ua, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова закликала не вірити "фейковим новинам" про життя в анексованому Криму.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще