Соціальні мережі вибухнули обговоренням "замурованої" в Москві приймальні президента країни-агресора Володимира Путіна.

Фото закритої приймальні опублікував російський журналіст Володимир Варфоломєєв, пише Politeka.

Як зазначив він у підписі до фото, приймальна Путіна в буквальному сенсі замурована. Навряд чи туди вдасться передати якісь петиції.

Відомий журналіст-опозиціонер Олександр Сотник зробив репост його публікації і додав своїй коментар.

Інші користувачі соцмереж також не залишилися осторонь і почали коментувати подію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня по всій Росії проходять акції протесту під назвою "Набрид".

Серед обридлих: Путін, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, глава Чечні Рамзан Кадиров, пропагандист Дмитро Кисельов і депутат Держдуми РФ, колишній "прокурор" анексованого Криму Наталія Поклонська.

Згідно із задумом організаторів, учасники акції мають писати листи Путіну із закликом відмовитися від участі в президентських виборах 2018 року.

Московська акція повинна була відбутися біля будівлі приймальні президента, однак міська влада відмовила організаторам у такому проханні. Вони намагалися оскаржити відмову в суді, але – безуспішно.

29 квітня будівлю приймальні Путіна оточили парканами, бетонними блоками і патрулями. В провулках поставили екскаватори, мобілізували правоохоронців.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, майже половина росіян хочуть, щоб Медведєв покинув прем'єрську посаду.