Співробітник одного з ДК російського міста Омськ помер після невдалої спроби визначити якість спирту. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію Слідчого управління СК РФ по Омській області.

Працівники будинку культури вирішили перевірити, чи нормальний спирт приніс в п'ятилітровій пляшці їхній колега, і підпалили рідину. Частина спирту потрапила на синтетичний одяг одного зі співробітників в результаті чого він загорівся.

Чоловіка зі значними опіками госпіталізували. Він помер у лікарні через десять днів після інциденту. Наразі правоохоронці проводять дослідчу перевірку за фактом смерті.

За попередніми даними слідчих органів, працівники ДК намагалися відрізнити етиловий спирт від метилового, який небезпечний для організму.

Як повідомляв сайт Знай.ua, вчені назвали самий корисний для здоров'я алкоголь

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще