Мешканка сектору Газа та її сестра були затримані ізраїльськими військовими на контрольно-пропускному пункті при спробі потрапити на територію сусідньої країни. Вони намагалися пронести вибухові речовини.

Як передає DW, одна з палестинок мала при собі документи, що засвідчували в неї онкологічне захворювання і необхідність лікування в ізраїльській лікарні. У зв’язку з цим їй та її сестрі, яка супроводжувала жінку, були видані папери, що дозволяли перехід на територію Ізраїлю.

Під час обшуку прикордонники знайшли в контейнері з ліками в сумці однієї з сестер вибухові речовини. Згодом ізраїльські спецслужби з’ясували, що жінки повинні були провезти вибухівку від бойовиків радикально-ісламського руху ХАМАС.

Сестри затримані, проводиться розслідування.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, що поліція Осло затримала 17-річного росіянина, якого звинувачують незаконному поводженні з вибуховими речовинами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще