Президент Росії Володимир Путін із тріском провалився на міжнародній арені.

Таку думку в персональному блозі на сайті радіо "Ехо Москви" висловив відомий російський журналіст Євген Кисельов.

"59 американських крилатих ракет, випущених по авіабазі у Сирії за наказом президента США Дональда Трампа, означають, що путінська зовнішня політика накрилася навіть не мідним тазом, а тим самим місцем, назву якого, на жаль, не можна вимовити вголос - але всі ви його знаєте" , - написав він.

Що ж стосується долі анексованого півострова - то і тут путінська політика зазнала краху.

"Водіння хороводів навколо Трампа обернулося чи не найбільшим зовнішньополітичним провалом за все путінські роки. Санкції з Росії Трамп знімати не збирається, навпаки, якщо в Сирії так і далі справа піде, США обіцяють нові санкції ввести. Анексії Криму ні де-юре, ні навіть де-факто новий американський президент визнавати не збирається, навпаки, говорить, що Крим має бути повернений Україні", - зазначив Кисельов.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

За словами журналіста, Путіна "кинув" навіть його давній соратник.

"І вже зовсім біда - на першій зустрічі з Трампом китайський лідер Сі Цзіньпін, начебто путінський союзник (або принаймні Путіну та компанії так здавалося) висловлює розуміння американських ударів по авіабазі в Сирії", - додав він.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін поскаржився іранському колезі на американські ракети.