Китай вирішив направити свої війська ближче до кордонів Північної Кореї. Колону різної військової техніки побачили очевидці на одній з автострад країни.

Про це повідомляє DailyStar. За попередніми даними китайський військовий контингент досягає чисельності в 150 тисяч військовослужбовців. Точних даних про склад колони і підрозділі, які направили до КНДР, не вдалося з'ясувати.

Але кадрах видно, що крім звичайних транспортних вантажівок по дорозі рухалася і бронетехніка, а також різні види озброєння на автомобільній базі. Колона сформувалася дуже довгою.

Також немає даних про дату і час пересування військових. Офіційна влада також нічого не повідомили про цілі перекидання китайських військових ближче до КНДР.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, ударна морська група США на чолі з атомним авіаносцем наблизився до берегів КНДР. Тепер кораблі розмістилися на відстані ракетного удару.