У Китаї 58-річний Лі Гочжун вирішив подивитися, як будуть сумувати його родичі і друзі, коли він відійде в інший світ. Для цього чоловік вирішив провести "тренування" і організував власні похорони.

Як повідомляє Daily Mail, китаєць поставився до "демо-версії" з усією відповідальністю: він замовив живу музику, запуск петард і організував повноцінний банкет для "скорботних" гостей. При цьому сам навіть не лежав, а сидів у труні, щоб краще все розглянути.

Лі Гочжун вирішив зовсім забути про економію в такій важливій справі: відомо, що на всю церемонію він виклав 20 тисяч юанів: це 2900 доларів. Оточуючі зовсім не оцінили по заслугах таку ініціативу, справедливо зазначивши, що ці гроші можна було витратити на щось більш важливе.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як в Китаї інженер пов'язав себе священними узами шлюбу з жінкою-роботом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще