Колишній президент США Барак Обама зустрівся з чиказькими студентами після тримісячного відпочинку, повернувшись до громадської діяльності.

Про це повідомляє "Голос Америки".

У чиказькому вищому навчальному закладі він викладав колись Конституційне право. Обама підняв дух молоді, заявивши, що при об'єднанні роботи простих людей можна досягти великого успіху. Це він дізнався близько тридцяти років тому, коли працював громадським активістом.

Екс-президент сказав, що постарається допомогти молодому поколінню керувати світом. За його словами, серйозні проблеми за типом кліматичних змін, несправедливості в системі кримінальної та фінансової нерівності – можна вирішити.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Обама відпочивав протягом декількох місяців після президентства. В основному весь цей час він перебував на Британських Віргінських островах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще