У Москві недалеко від станції Московського метрополітену "Менделєєвська" з'явилося графіті із зображенням глави МЗС Росії Сергієм Лавровим.

Як повідомляють російські ЗМІ, так московський художник Данило судна привітав главу дипломатичного відомства з 67-річчям.

Вказується, що свій день народження Лавров провів в повітрі, коли летів з робочим візитом до Японії. Варто зауважити високу якість малюнка, який нанесений на обшарпану стіну.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров прокоментував смерть колеги Віталія Чуркіна віршами. Міністр заявив, що смерть представника Росії в ООН Вита Чуркіна спонукала його опублікувати один зі своїх віршів, який присвячений саме Чуркіну і подіям, що відбувалися в Боснії в 1994 році. У цьому вірші Лавров протиставляє Росію НАТО, а Чуркіна зводить у ранг героя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще