На одній з виборчих ділянок в передмісті Парижа влада скасувала результати голосування в першому турі виборів президента Франції. Такий інцидент не сподобався Марін Ле Пен, за яку тут віддали свої голоси більшість виборців.

За інформацією AFP, причиною подібного кроку стало те, що глава виборчкому забув роздрукувати підсумковий протокол.

Виборців такий поворот теж неабияк обурив. Незважаючи на те, що мерія принесла офіційні вибачення, люди не розуміють, як виборчком міг допустити цю помилку, і дуже незадоволені тим, що їх голоси пропали.

Нагадаємо, перший тур президентських виборів пройшов 23 квітня. Його лідерами стали засновник руху “Вперед” Еммануель Макрон, який набрав 24,01% голосів, та очільниця партії “Національний Фронт” Марін Ле Пен з 21,30%.

Другий тур президентських виборів пройде 7 травня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", напередодні вирішального голосування Ле Пен змінила слоган. Замість "Від імені народу" тепер кампанія канидата триває під гаслом "Виберіть Францію".