9 квітня президентський літак Дональда Трампа сідав на авіабазу Ендрюс, штат Меріленд. У той момент до нього на диво близько підлетів інший військовий літак.

За інформацією "Голосу Америки", це помітили журналісти, які перебували на борту разом із Трампом. Вони зазначили, що президентське повітряне судно не намагалось ухилитись від зіткнення і йому не загрожувала небезпека.

"Це, без сумнівів, дуже дивний інцидент", - прокоментував подію підполковник ВПС США у відставці, якого цитують у виданні.

Зазначається, що літакі у повітрі рідко наближаються один до одного ближче, ніж на 300 метрів по вертикалі та 4,8 кілометрів по горизонталі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що Трамп повертався до Вашингтону після вихідних у Флориді, де він встиг зустрітись із китайським лідером Сі Цзіньпіном. Разом із ним на борту перебували головний стратег Стів Беннон, радник Стівен Міллер, радник з національної безпеки Герберт Макмастер і заступник голови адміністрації Білого дому Джо Хейгін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сенатор Аризони Джон Маккейн заявив, що Трамп частково несе відповідальність за хімічну атаку Асада у Сирії.