Авіація сирійського президента Башара Асада завдала ударів по позиціях опозиції в провінції Хама.

Про це повідомляє DW, посилаючись на Сирійську наглядову раду з прав людини. Уточнюється, що президентські літаки атакували позиції повстанців у місті аз-Залакіят та інших населених пунктах провінції Хама.

Урядова армія поки не коментувала інформацію про авіаудар.

Нагадаємо, 4 травня Туреччина, Іран і Росія підписали Меморандум про створення на території Сирії зон деескалації. Це рішення підтримали США, Саудівська Аравія і ООН.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що міжнародна коаліція на чолі з США не припинятиме авіаудари по об'єктах терористів "Ісламської держави" незважаючи на меморандум про збереження зон безпеки в Сирії. При цьому американці погодилися попереджати союзників в боротьбі з терористами про свої дії.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще