Поліція не знайшла доказів, які вказували б на зв'язок підозрюваного в скоєнні теракту в Лондоні Халіда Масуда з угрупованнями "Ісламська держава" і "Аль-Каїда".

Про це повідомляє BBC з посиланням на заяву представника місцевих правоохоронніх органів.

Відзначається, що Масуд цікавився джихадом. Однак це не дає правоохоронцям підстав на те, щоб припускати, що він обговорював свої плани щодо нападу з представниками терористичних угруповань.

За словами матері Масуда, вона в шоці від події. Жінка не коментує ймовірність зв'язка її сина з терористами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 23 березня "ІД" взяла на себе відповідальність за вчинення теракту в Лондоні. Людину, який убив п'ятьох людей, назвали "солдатом Ісламської держави".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Халід Масуд є уродженцем графства Кент. При народженні його назвали Едріан Елмс. 26 березня правоохоронці затримали ще одне підозрюваного. Ним виявився 30-річний чоловік. Він став 12 затриманим.