Британка на ім'я Поппі страждає від депресії та тривожності, але вирішила кинути виклик психічним розладам, взявши участь у Лондонському марафоні.

За інформацією BBC, дівчина розпочала серйозно готуватися до спортивного змагання за п'ять місяців до його початку.

Mind Over Marathon - how running can help our mental health

Poppy has depression, anxiety and PTSD. She's also just smashed the London Marathon.

Posted by BBC Three on Thursday, 27 April 2017

"Це було складно, але я почала почуватися краще. Мені хотілося бігати щодня. В моєму житті з'явилась мета", - розповіла Поппі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Під час підготовки британка зустрічалась із тренерами та психологами, які підтримували її. Дівчина встигла поспілкуватися навіть із принцом Вільямом. Після забігу їй вдалося подолати проблеми та відновити своє емоційне здоров'я.

"Я хотіла не лише побороти себе, а й дати приклад усім іншим, хто має такі ж труднощі, особливо молоді", - поділилась емоціями Поппі.

Зазначимо, що Лондонський марафон щорічно проводять у столиці Великої Британії з 1981 року. Цього року у ньому взяли участь 40 тисяч людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час Лондонського марафону принцу Вільяму плеснули в обличчя водою.