Претендент у президенти Франції Еммануель Макрон пообіцяв змусити президента Росії Володимира Путіна поважати його.

Про це політик заявив в інтерв'ю виданню Jeune Afrique.

Таку обіцянку він дав на випадок, якщо виграє виборчу гонку. Путін "потанцює" перед Макроном, тому що той не встиг заборгувати Росії. Він нагадав, що під час передвиборної кампанії з боку країни-агресора були зафіксовані втручання.

За словами кандидата, він буде готовий до діалогу з Путіним щодо України і Сирії. Якщо Кремль виконає мінські домовленості, він разом з Німеччиною почне поступово знімати антиросійські санкції, а заодно розвине партнерство в економічній сфері з Євросоюзом. Макрон не бачить причину, за якою країна-агресор може порушувати міжнародне право.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" згідно з останніми даними, в передвиборній гонці Макрон лідирує в президентській гонці разом з "подругою Путіна" Марін Ле Пен. Перший тур відбудеться 23 квітня. За Макрона згодні віддати свої голоси 26% виборців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще