У Міністерстві оборони Росії спростували інформацію про те, що в Сирії нібито захопили і стратили російського військового Євгенія Петренко.

Оборонне відомства країни-агресора перевірить достовірність відео зі стратою російського офіцера, що з'явилося в мережі, про що повідомив глава комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Озеров.

У Міноборони РФ наголосили, що всі російські солдати, які зараз знаходяться в Сирії "живі, здорові і виконують завдання по боротьбі з міжнародним тероризмом у складі своїх підрозділів".

Запис, що з'явилася, у відомстві назвали інформаційним вкидом і засудили ЗМІ за поширення подібних даних.

При цьому за словами Озерова, Міноборони не може не звертати увагу на подібні повідомлення про російських військових, тому справжність відео перевірять і оприлюднять результати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як вважає він, для перевірки достовірності запису можна запросити всіх командирів військових частин, які перебувають у Сирії.

"Якщо це сталося, то мало не здасться нікому", — підкреслив Озеров.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в Сирії бойовики ІДІЛ зняли на камеру страту російського офіцера розвідки.