Російський план по деескалації в Сирії викликав ряд питань у США.

Про це сказав американський міністр оборони Джеймс Маттіс. За його словами, Росія і її союзники чітко не визначили так звані зони безпеки. На даний момент американські експерти вивчають, чи буде цей план ефективний, пише "Крим.Реалії".

"Хто гарантуватиме, що ці зони безпечні? Хто підпишеться під цим? Хто конкретно повинен перебувати поза ними? Всі ці деталі повинні бути з'ясовані", - задав ряд питаннь чиновник США.

Нагадаємо, раніше Іран, Туреччина і Росія підписали Меморандум про так звані зони безпеки в Сирії. При цьому в США заявили, що будуть продовжувати удари по позиціях бойовиків "Ісламського держави". Сирійські генерали Асада також заявили, що будуть дотримуватися перемир'я в даних зонах. При цьому через два дні після підписання почали атакувати опозицію.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що урядові війська пішли в наступ в провінції Хама.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще