Колишній керівник виборчого штабу та консультант президента США Дональда Трампа Пол Манафорт погодився прийти на допит. Це була його власна ініціатива співпрацювати з комітетом розвідки Палати представників.

Про це повідомив голова комітету Девін Нуньєс під прес-конференції, передає NBC News. Манафорта звинувачують у корупційний діяльності. Агенти Мінфіну з’ясували, що консультант Трампа проводив офшорні операції під час своєї діяльності у Східній Європі.

"Адвокат Пола Манафорта зв'язався вчора з комітетом і запропонував опитати свого клієнта", - наголосив Нуньєс.

Раніше з’явилась інформація про ще один скандал, до якого має відношення Манафорт. Він нібито працював на російського мільярдера Олега Дерипаску. Йому необхідно було просувати інтереси російського президента Володимира Путіна й протидіяти антиросійській опозиції у пострадянських країнах. За це Манафорт отримував по 10 мільйонів доларів щорічно, починаючи з 2006 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Пола Манафорта викрили на зв’язках з російською розвідкою. Відповідні факти знайшли американські спецслужби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще