Близько 300 повстанців напали на поліцейських в індійському штаті Чхаттисгарх, в результаті чого 24 правоохоронці загинули.

Про це інформує BBC News.

За інформацією видання, повстанці-маоїсти напали на поліцейських, які охороняли працівників на будівництві дороги. Це не єдина атака на правоохоронців. 11 квітня в окрузі Сукма від рук маоїстів загинуло 12 працівників поліції.

Збройні маоістські угруповання – наксаліти прагнуть створити на території Індії так звані вільні зони. Ці угрупування також підозрюють у вчинені ряду терактів, зокрема вони вбили понад сотню поліцейських за останні 7 років.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", біля сирійського Алеппо тисячі громадян залишились заблокованими під час евакуації в обмін на сунітських повстанців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще