Російський спортивний журналіст Максим Лебедєв, будучи в комі, взяв інтерв'ю у померлого багато років тому хокеїста Сергія Гімаева.

Про цю сенсації написав російське спортивне видання "Советский спорт".

"Я занирнул, задихаючись, а точніше зовсім переставши дихати, по дорозі в реанімацію, не доїхавши до неї пару поверхів. А там виринув на якійсь полузаправке. Не встиг її толком розгледіти - Наільіч йде. - Наільіч! - кажу. - ти чого тут робиш? - Я-то? - питає у відповідь. - Це ти чого тут робиш? - Наільіч, ти ж помер, - кажу. - Тебе вже поховали. - Правильно, - каже. - А ти-то що тут робиш? Тобі ж сюди ще рано ", - передав журналіст, коли вийшов з коми.

Вказується, то в комі журналіст знаходився через інфаркт.

Варто зазначити, що редакція видання все ж таки зважилася видалити цю публікацію. Однак певний резонанс в мережі вона все ж отримала.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в російському Єкатеринбурзі відома поетеса Анна Пікуль організувала цілий наркобізнес.