Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей відреагувала на авіаудар американських військових по військовій базі сирійського диктатора Башара Асада, яким керував президент Дональд Трамп.

За інформацією BBC, Мей заявила, що метою удару є запобігання хімічних атак у майбутньому.

"Цієї ночі США застосували військову силу проти сирійського режиму, який раніше використовував хімічну зброю. Ми вважаємо це відповіддю на варварської напад", - заявили у британському уряді.

Нагадаємо, війська Асада застосували хімічну зброю проти мирного населення у провінції Ідліб 4 квітня. У відповідь американські військові запустили 59 ракет "Томагавк" та знищили інфраструктуру авіабази у провінції Хомс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за кілька годин до атаки Трамп дав журналістам інтерв'ю на борту власного літака, де позаду нього на екрані телевізора можна було побачити Дарта Вейдера.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще