Жителі згорілоїго села Бубнівка Іркутської області, де був оголошений сухий закон, пробралися у вцілілий підвал лікеро-горілчаного магазину і випили все спиртне.

Про це йдеться в повідомленні місцевих ЗМІ.

Глава Киренського району Кирило Свістелін також повідомив, що на місця вцілілих підвалів поставлені пости МНС і поліції.

"Вони її випили. Все нормально. У нас оголошений сухий закон. Два магазина, які залишилися, вони продавали вино-горілчані вироби. Є жителі, які неадекватні при сухому законі. Туди поставили пост поліції і МНС", - заявив представник влади.

Вказується, що в уцілілих будинках живуть люди, відновлено електропостачання населеного пункту. Комісія обіцяє почати компенсаційні виплати вже найближчим часом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Іркутській області чоловік спалив все селище, коли палив сміття на своїй ділянці.