В Іркутській області чоловік спалив все селище, коли палив сміття на своїй ділянці.

Про це повідомляє прес-служба російського МНС.

"Через сильний порив вітру вогонь вийшов з-під контролю і перекинувся на будови. Винуватеця пожежі встановлено, з ним працюють дізнавачі", - йдеться в повідомленні. Всього в результаті пожежі згоріло 59 будинків, також згоріли школа і дитячий сад. На вулиці опинилися 450 жителів. Вціліли тільки сім будинків.

Вогонь був такої сили, що все селище згоріло майже за одну годину.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в крематорії американського міста Цинциннаті, що в штаті Огайо, спалахнула сильна пожежа. Причиною його став один з небіжчиків. Працівники крематорію напередодні мали спалити тіло небіжчика, але раптово воно почало горіти сильніше, ніж очікувалося. Полум'я перекинулося на сусідні контейнери і кімнату. На гасіння пожежі пішло майже дві години. Незважаючи на пошкодження, крематорій все ж продовжив працювати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще