У Москві поступово руйнується будинок, в якому прописаний російський президент Володимир Путін.

Про це повідомляє Politeka.

Місцеві мешканці скаржаться, що поблизу невідомі розпочали масштабне будівництво, яке може мати непоправні наслідки для всіх навколишніх багатоповерхівок.

Недалеко від "будинку Путіна" тече річка, тому тут взагалі не можна проводити жодних робіт.

За словами очевидців, саме у Гагарінському районі часто бачать кремлівського лідера – він приїздить сюди голосувати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Як виявилося, до нового будівництва причетне ТОВ "Меджик", власником якої являється Михайло Шмаков, довірена особа Путіна на минулих президентських виборах.

Окрім багатоповерхівки тут скоро з'явиться новий готель, підземна парковка та навіть торговий центр. Мешканці будинку припускають, що тут можлива шахрайська схема із продажем. Вони навіть вимагали провести публічні слухання з цього приводу, але отримали відмову.

Не коментують у профільних відомствах також прописку Путіна, а у Федерації незалежних профспілок РФ стверджують, що про руїни в цьому районі навіть не чули.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що експерт розповів про плани Путіна щодо України.