В російській столиці на ринку оренди приватного житла з’явилась нова послуга – москвичам пропонують оренду ванних кімнат.

Такий новий сервіс запропонувала компанія Airbnb, яка займається орендою квартир. Поява нової послуги зумовлена настанням сезону відключень гарячої води, повідомляють російські ЗМІ.

В прес-службі компанії повідомляють, що клієнти зможуть орендувати ванну кімнату в Москві, а також банний реквізит до неї: рушник, халат, тапочки та інші речі.

Крім того, бажаючі зможуть скористатися додатковою безкоштовною послугою «Як вдома»: після купання випити чаю з власником квартири і поспілкуватися з ним.

В компанії також повідомили, що на весь період відключень гарячої води сервіс Airbnb перейменує своє представництво в Росії. Повну назву AirBed & Breakfast ( «ночівля із сніданком») він змінить на AirBed & Bathroom ( «ліжко і ванна кімната»).

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Компанія пояснила, що своєю новою послугою хотіла б підтримати москвичів в «непростий період» без гарячої води, яку в російських містах відключають щорічно навесні і влітку. Поки що неясно, чи буде діяти сервіс з оренди ванних кімнат і в інших російських населених пунктах.