Уряд Тайваню офіційно заборонив покупку, продаж і поїдання м'яса собак і кішок. Ван Юй-Мінь, яка представила законопроект, наголосила, що Тайвань - перша азійська країна, де це заборонили на законодавчому рівні, хоча негласну заборону вже поширили в декількох регіонах.

Передбачається, що порушники повинні будуть викласти за свої кулінарні вподобання штраф в розмірі від 50 тисяч до 2 мільйонів місцевих доларів (більше 1 700 000 гривень).

Поправки до новоспеченого законопроекту також передбачають серйозні штрафи за жорстоке поводження з тваринами. До речі, побиття тварини карається жорсткіше, ніж поїдання: за знущання людині загрожує тюремне ув'язнення терміном до двох років, а якщо порушник попався знову, то вже буде "претендувати" на термін до п'яти років.

Поправки до закону набудуть повної сили вже наприкінці квітня 2017 року.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Китаї вирішуватимуть проблему нестачі тварин за допомогою клонування.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще