Вчора вдень, 8 травня, у венесуельському місті Маракайбо військовослужбовці Національної гвардії закидали притулок для дітей і літніх людей гранатами зі сльозогінним газом.

Як повідомляє видання El Nacional, в результаті інциденту постраждало декілька малюків. Про точну кількість жертв поки що нічого невідомо. Також повідомляється, що застосувати гранати силовиків змусили декілька учасників антиурядових демонстрацій, які вобрали притулок в якості свого укриття.

За інформацією інших видань, гвардійці застосовували сльозогінний газ не тільки в притулку, але й біля лікарень, шкіл та житлових будинків. Зіткнення між силовиками й демонстрантами тривають не один тиждень, через це владі довелося евакуювати сотні місцевих мешканців.

Країну накрила політична криза. Незадоволені станом економіки громадяни масово виходять на вулиці, вимагаючи проведення дострокових виборів. Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що до всього іншого в Венесуелі оголосили кризу гуманітарну.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще