Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору NASA показало унікальні відеокадри тропічного циклону "Деббі", який накрив північну частину Австралії.

Відеоролик, зроблений з МКС, виклали 28 березня на каналі в YouTube та ним уже зацікавилось понад півсотні тисяч глядачів.

Руйнівний циклон приніс надсильний вітер швидкість понад 260 кілометрів за годину.

Буря піднімала з корінням дерева та руйнувала будівлі. Згодом проливні дощі викликали сильні повені, що затопили житла та автівки. Тисячі громадян були змушені тікати у безпечні місця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", стихія залишила тисячі будинків без електрики, а всі основні дороги заблоковано. Зокрема, перекриті сполучення у напрямку Бовена, Ерлі-Біч і Просерпайна, адже саме у цих населених пунктах був епіцентр циклону.