Російського опозиціонера Олексія Навального, який став ініціатором сьогоднішніх антикорупційних мітингів по всій країні, відправили під адміністративний арешт.

Йому інкримінують організацію масового заходу, що призвело до порушень правопорядку. Завтра суд розгляне справу по суті, а до того часу Навального триматимуть у поліції. На нього вже склали протоколу про адміністративне правопорушення, передає DW.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на антикорупційні мітинги вийшли люди мінімум у сотні російських міст. Олексія Навального затримали буквально через кілька хвилин після його появи на акції протесту в Москві. Це сталося у районі Тріумфальної арки.

Учасники мітингу оточили автозак з опозиціонером і не давали поліцейським вивезти його. Навальний попросив їх не "відбивати" його та продовжувати мітинг.

Після того, як його повезли у відділок, затримання продовжилися, і рахунок уже йде на сотні людей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще