Російський опозиціонер Олексій Навальний оригінально прокоментував неоднозначний твіт редакції "Московського комсомольця".

На сторінці видання в Twitter співробітники видання написали: "Навальний намірився провести опозиційний мітинг разом з ходою в День Росії".

У свою чергу політик у мікроблозі залишив саркастичне повідомлення. "Не намірився, а проведе. І не Навальний, а багато тисяч людей. І не тільки в Москві, але і в більш ніж в 130 містах Росії", – написав опозиціонер.

У матеріалі прокремлівського ЗМІ йшлося про те, що у середу 10 квітня, Володимир Путін підписав указ про посилення заходів безпеки на час Кубка Конфедерацій і чемпіонату світу з футболу в Росії.

Серед іншого там повідомляється й про обмеження на мітинги, а під терміни обмежень потрапляє 12 червня. Саме на цей день Навальний анонсував масові протести по всій Росії.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", опозиціонер подався в Іспанію рятувати обпечене око.