Аналітики Deutsche Bank назвали країну з найвищими цінами на автомобільне паливо в світі.

Про це повідомляє "Автоцентр". Експерти при складанні рейтингу враховували дані за квітень 2017 року. В результаті з'ясувалося, що найдорожчий бензин у світі продається в Гонконзі. Автомобілістам доводиться викладати 1,91 долар за літр палива.

Найкраща ситуація з заправкою у водіїв Малайзії. Один літр бензину тут можна купити всього лише за 0,47 долара.

Але при складанні рейтингу не враховувалися деякі країни, де ціни на паливо також одні з найнижчих. До нього увійшли тільки великі світові мегаполіси. Відповідно до рейтингу не потрапили дані по містах Саудівської Аравії і Венесуели, які є великими експортерами нафти. У цих країнах літр бензину можна купити за 0,24 і 0,01 долара.

Серед європейських країн найдорожчим виявився бензин в Нідерландах - 1,7 долара і Норвегії - 1,69 долара. Найдешевше літр палива обійдеться в Греції - 1,56 долара і Швейцарії - 1,53 долара.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, німецькі інженери придумали спосіб, який дозволить значно скоротити споживання автомобілем палива.