Після виходу нашого матеріалу, присвяченого зруйнованій каналізаційній системі Національного музею історії України, керівництво установи «заворушилося». Почали з того, що просто закрили всі туалети. Цим, власне, поки-що і обмежилися.

Тепер, замість того, щоб каналізувати «відходи життєдіяльності» на схил Старокиївської гори, співробітники установи стрункими рядами ходять справляти людські потреби в сусідні будівлі.

Трохи менше пощастило відвідувачам Національного музею історії України. Мотивовані потребою, вони тепер просто «ходять» за музей.

При цьому, як повідомляє нам один із співробітників музею, водопостачання будівлі - як і раніше не відключене. Крім того, не до кінця зрозуміло, коли співробітників «ощасливлять» хоча б пересувними біотуалетами.

«Добре, що погода зараз тепла. Так що, поки ми вимушено йдемо до сусідньої будівлі, заодно гріємося і прогулюємося. Щоправда, незручно, коли на 2 «вакантних місця», вишиковується черга з майже 200 чоловік співробітників. Але це ще що. Найбільше не пощастило постовому (сторожу). Йому ж за посадовою інструкцією - взагалі заборонено виходити за межі будівлі» - повідомляє нам співробітник установи.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, за його словами, музейники, що знаходяться в, м'яко кажучи, несприятливих трудових умовах, подумують про те, щоб перейти до більш рішучих заходів. Не виключають, що поки вся Україна буде споживати «травневий шашлик», вони оголосять голодування, щоб хоч якось привернути увагу влади до своїх насущних проблем.