Рік в’язниці призначив суд Тунісу британському діджею Dax J за те, що той насмілився поставити в нічному клубі біля курортного міста Хаммамет ремікс призову на мусульманську молитву.

За інформацією ВВС, суд виніс вирок заочно. Півроку за гратами британець отримав за непристойну поведінку і ще стільки ж – за образу суспільної моралі.

Після того, як у мережі опублікували відеозапис, де діджей програє скандальний сет, нічний клуб закрили. Згодом суд зняв звинувачення з власника закладу і з організатора фестивалю Orbit Festival, на якому було озвучено ремікс.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook організатори заходу вибачилися перед мусульманами і підкреслили, що не мали на меті завдати образи віруючим.

Сам діджей Dax J згодом заявив, що навіть не уявляв, що трек викличе такі наслідки, і запевнив: він не хотів нікого образити.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", телеведуча скандального проекту "Дом-2" знялася у відвертій фотосесії.