16 квітня в Парижі пройшли мітинги проти кандидата в президенти Марін Ле Пен, очолює "Національний Фронт". Акція переросла в масові заворушення.

Про це повідомляє Le Parisien.

На вулиці столиці Франції вийшли близько 400 осіб. В результаті демонстранти зіткнулися з поліцейськими. Протестувальники вбралися у чорні маски і почали кидати димові шашки і пляшки із запальною сумішшю в правоохоронців. Ініціаторами стали близько 50 осіб.

У відповідь вони отримали сльозогінний газ від поліції. Про постраждалих на даний момент нічого невідомо.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", рівень невдоволення серед французів по відношенню до Ле Пен, що відома своїми проросійськими поглядами, постійно зростає. 12 квітня вона заявила, що в разі перемоги скасує євро і буде особисто контролювати всі кордони країни, після чого припинить дію Шенгенської угоди.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вже наступного дня невідомі підпалили її штаб-квартиру в Парижі. Політик підозрювала у скоєному ісламську групу.