Невгамовний міністр оборони Росії Сергій Шойгу знову відправив бомбардувальники Ту-95 до берегів Аляски.

Про це повідомляє Fox News з посиланням на американських чиновників.

Їх виявили у 36 кілометрах від материка, коли вони промайнули на північ від Алеутських островів. Бомбардувальники Ту-95 були помічені військовими радарами США. Російська авіація настільки набридла американцям, що її навіть не супроводжували винищувачі. Російська авіація настільки набридла американцям, що її навіть не супроводжували винищувачі.

За версією видання, активізувався літак дальнього радіолокаційного виявлення E-3 Sentry.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", аналогічний інцидент стався у ніч на 18 квітня. Винищувачі рекордно близько підібралися до американського кордону за весь час правління президента США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У відповідь в повітря підняли свої винищувачі, які в підсумку розгорнули військові літаки назад. За версією Міноборони РФ, авіація просто пролітала над водами Арктики, Атлантики, Чорного моря і Тихого океану.