Нинішнє значення георгіївської стрічки настільки дискредитоване, що вона в принципі не може бути символом перемоги у Другій світовій війні.

Натомість цим кольором для росіян є червоний, заявив в інтерв’ю "Обозревателю" публіцист і режисер Олександр Невзоров, наголосивши, що саме він назвав георгіївську стрічку колорадською.

"Після того, як колорадська стрічка була так жахливо скомпроментована уголовниками, котрі відхопили частину Донбасу, то навіть і думати на цю тему нічого не хочеться", – пояснив він свою думку.

На запитання журналістів, як він ставиться до того, що Україна в якості такого символу вибрала для себе квітку маку, як це прийнято на Заході, Невзоров відповів, що в принципі не розуміє, навіщо взагалі для цього потрібні якісь символи.

"Все, що пов'язано з Другою світовою війною, мене абсолютно категорично не цікавить", – заявив він наприкінці розмови.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно Невзоров розкритикував ватажка "ДНР" Олександра Захарченка і вказав на його "рідкісний дар"